2009-09-29 15:11:14• hírek • Blikk.hu

Elkelt a színésznő

Szűk családi körben mondta ki a boldogító igent Madár Vera szerelmének, Richárdnak szombat délután.

A Jóban Rosszban színésznője a legközelebbi hozzátartozók és a katolikus pap előtt kötötte össze életét vadászpilóta vőlegényével, akivel több mint két éve szeretettek egymásba.

A jelenlévők szerint Vera gyönyörű volt egyszerű, elegáns ruhájában, vörös hajában hófehér fátyollal. Olvasó-riporterünk nagyon örült, amikor arra a kérdésére, csinálhat-e fotót róluk, Vera nem tiltakozott.

- Szombat délelőtt hallottam, hogy a színésznő és kedvese itt házasodnak össze, a mi katolikus templomunkban - mesélte a Blikknek Kaszás Anita, aki tízezer forintot kap a képekért. - Ritkán történik ilyen a mi településünkön, hogy egy híresség itt köti össze életét párjával, így odamentünk megnézni. A menyasszony piros Chevrolet-val, a vőlegény Mercedes kabrióval érkezett a templom elé.

Nagyon szép volt Vera, semmi feltűnőség, elegáns volt, látszott rajtuk a meghatottság, és hogy nagyon szeretik egymást. Családias volt a hangulat az esküvőn, mintegy ötvenen lehettek. Verának az esküvővel nagy álma valósult meg; saját bevallása szerint már kapcsolatuk elején tudta, hogy Richárd lesz a férje.

Több mint két éve, egy repülősnapon ismerkedtek meg, tavaly július 23-án Párizsban volt a lánykérés. - Nagyon romantikus volt az egész, a kedvesem egyik hajnalban azzal ébresztett, hogy gyorsan pakoljak össze, mert elutazunk - mesélte korábban a Blikknek Vera.

 

A lánykérés részleteit a www.blikk.hu honlapon lehet elolvasni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: